Together we 'FREE THE OCEAN'

Groothandel duurzame reishanddoeken & strandlakens

Welkom bij onze groothandel voor duurzame reishanddoeken en strandlakens! Bij SooBluu streven we ernaar om de wereld een stukje beter te maken met onze innovatieve producten. We zijn trots dat we al leveren aan meer dan 50 verkooppunten, waaronder prestigieuze namen als het WNF en Natuurmonumenten (Marker Wadden shop). Ons netwerk groeit snel en we nodigen je graag uit om deel uit te maken van de SooBluu familie. Nu is het de perfecte tijd om aan boord te komen en samen een positieve impact te maken.
SooBluu ook in jouw winkel?

Ben je een retailer met een cadeau-, watersport-, outdoor-, lingerie- of kampeerwinkel en heb je interesse om onze SooBluu handdoeken toe te voegen aan je assortiment? Dan bieden wij voor retailers de kans om onze kleurrijke collectie in te kopen en te verkopen met interessante marges. We kunnen uit voorraad leveren. Ook kunnen we een mooie handgemaakte display leveren dat zich al bij veel van onze verkooppunten heeft bewezen. Neem gerust contact met ons op.

Handgemaakte display
Een vrolijke aanvulling in jouw winkel

Onze SooBluu reishanddoeken en strandlakens zijn zo levendig en kleurrijk dat ze direct de aandacht trekken van elke klant in jouw winkel. Vooral met behulp van onze handgemaakte houten display, is succes gegarandeerd. De handdoeken hangen fraai aan de strandborden en zo is duidelijk zichtbaar dat ze vervaardigd zijn van gerecycled plastic. Dit maakt SooBluu onweerstaanbaar voor elke klant!

Eenvoudig bestellen via onze klantportaal

Ontdek het gemak van eenvoudig bestellen via ons klantportaal! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot onze volledige collectie, klaar om te bestellen en direct uit voorraad geleverd binnen 1 á 2 dagen.

In ons klantportaal kun je niet alleen onze uitgebreide assortiment bekijken, maar ook je volledige orderhistorie inzien. Zo heb je altijd een overzicht van al je bestellingen bij de hand.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom zorgen we niet alleen voor snelle levering, maar ook voor een uitstekende klantenservice. Heb je vragen of hulp nodig bij het bestellen? Ons team staat klaar om je te helpen.

Interesse?
Aanvraag catalogus SooBluu

Wil je meer weten over onze collectie en wellicht SooBluu ook in jouw winkelassortiment opnemen. Vraag dan naar onze uitgebreide digitale catalogus, leveringsvoorwaarden en de prijslijst.

Stuur een e-mail naar info@soobluu.com met bedrijfsnaam, verkoopkanaal (website en shop). Daarna nemen we spoedig contact met je op en sturen we de gewenste informatie toe.