Milieubewust backpacken met een SooBluu sneldrogende reishanddoek

Voor de milieubewuste reiziger is de SooBluu sneldrogende & compacte reishanddoek ideaal. Deze microvezel handdoek is gemaakt van gerecycled plastic. Vezels van ingezamelde plastic flessen (r-Pet) worden verwerkt tot garens. Met deze garens weeft men verrassend zachte sneldrogende reishanddoeken wat je niet zou verwachten.

Sneldrogend, sterk en compact

SooBluu handdoeken zijn sneldrogend, sterk en zeer goed in te pakken. Onze handdoeken van 100×160 cm zijn maar 350 gram en zijn daarom geweldige handdoeken om mee te nemen op reis. Dankzij zijn antibacteriële eigenschappen is de SooBluu erg populair bij yoga retraites en kampeerders. Deze ideale handdoek kun je werkelijk overal voor gebruiken: op het strand, in de sportschool, op de boot en voor vakantie uiteraard.

Van hoogwaardige kwaliteit

De SooBluu reishanddoek is ​​ook iets duurder dan andere handdoeken. Ze zijn wat groter dan de standaard microvezel badlakens, van hoogwaardige kwaliteit, mooie designs en er komt minder plastic in de oceanen. Let wel: er zijn wel 20 pet-flessen hergebruikt om een SooBluu sneldrogende reishanddoek te maken. Ook draag je bij met de aankoop van iedere handdoek aan ons goede doel ‘’Local Ocean Conservation’. Deze organisatie, die pas een prijs heeft gewonnen, helpt de zeeschildpad en haar leefomgeving. Dat gezegd hebbende, het hogere prijskaartje is meer dan gerechtvaardigd. Deze handdoek gaat langer mee dan andere standaard handdoeken en je zult er zeker meer gebruik van maken.