Groothandel duurzame handdoeken, reishanddoeken & strandlakens

SooBluu wil een bijdrage leveren aan een duurzamere planeet.  Voor zakelijke klanten zijn wij ook groothandel als je enthousiast bent over onze producten en ons verhaal. 

Word jij onze B2B partner?

Met onze innoverende producten willen we graag samen met jou de wereld een beetje beter maken. Bij onze groothandel kun je terecht voor:

  • een origineel duurzaam relatiegeschenk;
  • een zomerkado voor de werknemers;
  • of als je winkelier bent en de kleurrijke collectie handdoeken wilt inkopen;
  • of als je als hotel gepersonaliseerde strandlakens wilt laten produceren.
Heel veel is mogelijk en wij staan altijd open voor andere manieren van samenwerking. Neem gerust contact met ons op.
20 GERECYCLEDE PET FLESSEN PER REISHANDDOEK
Op zoek naar een origineel duurzaam relatiegeschenk?

De SooBluu strandlakens passen als duurzaam relatiegeschenk naadloos in het streven van veel organisaties om ‘groener’ te ondernemen. En dit uit te dragen naar relaties en de eigen werknemers.  SooBluu is niet alleen groen maar de hele collectie is een feest van kleur.

SooBluu ook in jouw winkel?

Ben je een retailer met een mooie winkel en heb je interesse om onze SooBluu handdoeken toe te voegen aan je collectie? Daarom bieden wij voor retailers  de kans om onze kleurrijke collectie in te kopen en te verkopen met interessante marges. We kunnen uit voorraad leveren. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden en condities. Maar die vertellen we je graag. Neem dan contact met ons op.

Een handdoek bedrukken of printen

Ja, dat kan! De rPET microvezel handdoeken van SooBluu zijn volledig te personaliseren met een all-over print. Zelfs foto’s kunnen geweldig worden afgebeeld. Daarmee is het een ontzettend leuk duurzaam relatiegeschenk of zomerkado voor medewerkers. Maak een mooi ontwerp en wij zorgen voor een full colour print op de microvezel handdoek.

Er is veel mogelijk...

Als groothandel kunnen wij eigen designs kunnen wij eigen designs realiseren. Er is heel veel mogelijk voor de handdoeken, bijvoorbeeld speciale verpakkingen, eigen label of inlays. We kunnen ook de hele logistiek van het verzenden uit handen nemen voor zeer aantrekkelijke tarieven.

Interesse?
Aanvraag catalogus SooBluu

Ontvang onze uitgebreide digitale catalogus met de volledige SooBluu collectie, leveringsvoorwaarden en de mogelijkheden.

Offerte nodig?

Stuur een e-mail naar info@soobluu.com met bedrijfsnaam, verkoopkanaal (website en shop), de gewenste ordergrootte, levertijd en andere speciale wensen. Op verzoek maken we graag een offerte of sturen we de prijslijst voor onze standaard collectie.

Ideaal brievenbus geschenk

Aantrekkelijk gesprijsd

Speciale kadoverpakkingen

Wij verzorgen de logistiek en de verzending

Interesse? Leuke ideeën? Hier start onze vriendschap!
Heb je interesse in onze SooBluu collectie? Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons via info@soobluu.com of bel ons!